RAKIĆ PLAST DOO je na tržištu od 2007 godine. Mi smo firma specijalizovana za proizvodnju najlonskih vreća sa patent zip zatvaračem, koja konstantnim ulaganjem u vrhunsku tehnologiju i razvojem proizvoda prema specifičnim zahtevima kupaca, na izuzetno kompetitivnom tržištu, izrađuje proizvode visokog kvaliteta izrade, ekološki prihvatljivi i izradjeni od specijalne plastične sirovine LDPE (Low Density Polyethylene). Mi se ne zadovoljavamo postignutim, već smo posvećeni iznalaženju kreativnih rešenja za svaki novi izazov.

S obzirom na velike potrebe za jeftinom a praktičnom ambalažom, naša MISIJA je da ispunimo očekivanja kupaca kroz ponudu širokog asortimana proizvoda visokog kvaliteta po pristupačnoj ceni, kao i kroz mogućnost izrade vreća u dimenzijama po želji potrošača, uz minimalne rokove isporuke.

Naša VIZIJA usmerena je na ostvarivanje vodeće pozicije na tržištu proširenjem asortimana različitim modelima vreća a kolor štampom ćemo ispuniti potrebe kupaca za originalnom i jedinstvenom ambalažom. Kontinuirani rast poslovanja ostvarićemo tako što ćemo razvojem novih ideja, tržištu ponuditi nove vrste praktične ambalaže.

Naš CILJ je ostvariti viziju i postati lider u regionu zahvaljujući kvalitetu, ceni i brzoj usluzi u širem okruženju, koju nudimo našim klijentima.

Osnovne vrednosti kojima se rukovodimo su profesionalizam, odgovornost i briga o željama i potrebama klijenata. Naši klijenti naša su najbolja reklama i merilo našeg uspeha jeste njihovo zadovoljstvo.

BACK TO TOP